haziran 98



BİR MASTURBATÖRÜN FİZYONOMİSİ
Prof. Dr. Memo Tembelçizer*

İnsanoğlu varolduğu günden beri bir yandan fikini sıvazlarken diğer yandan hep kendi kendine şunları sormuştur: "Neden barrağı avuçluyorsun? Bu fik niçün zonkluyor? Nerden çıktı bu kanırtma arzusu?" Geçmişte yanıtsaz kalan bu sorular günümüzde gelişen bilim sayesinde bir bir aydınlanıyor. İşte otuzbirin iç yüzü!..

1- Masturbasyon işlemini başlatan etki genellikle dam, köt, mem, fikiş, fokuş ve benzeri yapıların kağıt üzerindeki görüntüleridir. Bu kağıtlar tercihan alman yapımı olup ışığı çok iyi yansıtırlar. İşte kağıttan yansıyan bu ışığın girdiği yer gözdür (Şekil-1)

2-
Gözden direkt olarak beyindeki görme merkezine ulaşan görsel mesajın yorumlanması görme, fikme ve fokma merkezleri arasında itiş kakışa neden olur. Bu neşeli telaş esnasında oluşan titreşimler beynin başka bölgelerine doğru yayılırlar.

3-, 4-, 5-
Damal, kötel ve memel merkezlerde bir hoş olan titreşimler iyice ellenecek, okşanacak ve sürttürülecek kıvama geldiklerinde derhal otuzbir merkezine yollanırlar.

Şekil-1: Nesneden yansıyıp göze gelin ışınların retinada oluşturduğu görüntü terstir.
Şekil-2: Kan dolaşımında neler oluyor: Domaltirin hormonunun etkinleştirdiği Sokarcıl Hücreler (A) Mokarcıl Hücreleri (B) deli gibi kovalayarak kan basıncını ve fik fokuncunu arttırırlar.


6- Otuzbir merkezi bu deydirsel ve ittirsel titreşimleri alır almaz omurilik soğanını ufaktan ufaktan sıvazlamaya başlar.

7-
Bu sıvazlayış omurilikte bir damarlanma, bir çap genişlemesi ve hafiften bir morartı yaratır. Tüm bu başkalaşım, otuzbir mesajının vücuda olabildiğince ivedilikle ulaştırılabilmesi içindir.

Uzmanların belirttiğine göre otuzbir olayında konsantrasyon çok önemli. Dışarıdan gelebilecek en ufak bir uyaran, mastürbatörün zihnindeki dam-köt dünyasını dağıtarak otuzbirin başarısızlakla sonuçlanmasına neden olabiliyor...

8- Omuriliğin diğer ucunda bulunan otuzbir organı Kıltop, mesajı alınca hemen Kıltoprin maddesi salgılamaya başlar.

9-
Kıltoprin maddesi kıllı dış yüzeyinin iç gıcıklayıcı etkisi sayesinde tüm vücudu teyakkuz durumuna geçirip kanda "Domaltirin"hormonu salgılanmasına neden olur.

Ortaçağ Avrupasında otuzbir çekmek büyük günah sayılır, masturbatörler şeytanın emrindeki zavallı köleler olarak resmedilirlerdi...

10- Alarmdaki vücutta tüm organlar düdükleme pozisyonuna geçerler. Sırasıyla Karaciğer Miğdeyi, Miğde Pankreası. Pankreas Böbreği, Böbrek Barrağın Kökünü, Barrağın kökü Prostatı, Prostat ise Dübürü düdüklemeye başlar.

11-
Bu düdükleme işi öyle ahenklidir ki herkes birbirine aynı ritimle ittirir. Biz her ne kadar iç organlarımızı göremesek de barrak kökünün "Barrak" şeklinde vücudun dışına uzanan bölümünü görebiliriz. Netekim içimizdeki bu ritmi barrağımızda hissettiğimizde "Aha, barrağım zonkluyor!.." demekten kendimizi alamayız.

12-
Kıltoprin maddesi koldaki otuzbir kasını bir kasıp bir gevşeterek elimizin gayrı ihtiyari yukarı aşağı "Sıvazlama" hareketi yapmasına ve parmaklarda genel bir kasılmaya yol açarak "Kavrama" pozisyonunda sabitlenmesini, dolayısıyla otuzbir için tam olarak hazır olmasını sağlar. Fır dönen gözler, zonklayan barrak, kasılan parmaklar... Bundan sonrasını zaten çok iyi biliyoruz. Bu noktada bilimadamlarının bize tek öğütleri, açı hesabını iyi yaparak üste başa, yatağa matağa attırmamamız.

*Prof. Dr. Memo Tembelçizer: Damsterdam Üniversitesi Barrak Fakültesi'ni bitirdi. Köteburg Üniversitesi'nde Sağ, Helfinki Üniversitesi'nde Sol Taşşak üzerine mastır yaptı. Halen Damerika'da mütemadiyen mastır yapıyor.

....................

MASTURBOLOJİ DÜNYASINDAN HABERLER

OTUZBİR GENİ BULUNDU
İnsanda masturbatörlüğü düzenleyen bir gen keşfeden araştırmacılar bu genin barrak-el koordinasyonunda önemli rol oynadğını belirtiyorlar...

AY'DA BARRAK VAR MI?..
Ay'da su var, Ay'da kıl var, yün var, yok efendim şu bu var haberlerine bir dur demek isteyen Japon Ay araştırmacısı Shu-Syky-Tuth düzenlediği basın toplantısında "Ay'da barrak var!.." Açıklaması yaptı. Bu demeçten sonra NASA Ay'da gerçekten ne fikim olduğunu araştırmak üzere yeni bayan astronot kadroları oluşturduğunu açıkladı.


haziran 1998 > l-manyak sayı 30